12:26 24.06.2019

IFC підготує звіт для КМДА про доцільність розвитку транспортного коридору на Троєщину

1 хв читати
IFC підготує звіт для КМДА про доцільність розвитку транспортного коридору на Троєщину

Міжнародна фінансова корпорація (IFC) надасть Київській міській державній адміністрації (КМДА) звіт про доцільність розвитку швидкісного транспортного коридору в мікрорайон Троєщина в Києві.

Відповідну угоду між КМДА та IFC про надання консультативних послуг у сфері розвитку транспортної інфраструктури столиці підписав глава Києва Віталій Кличко, повідомляється на сайті Київміськдержадміністрації.

Звіт Міжнародної фінансової корпорації, зокрема, передбачатиме: технологічні альтернативні варіанти та інфраструктурні рішення, фінансові характеристики, екологічні та соціальні питання, план експлуатації та управління.

КМДА і представники IFC мають намір спільно розробити техніко-економічне обґрунтування для детального плану швидкісного коридору на Троєщину, здійснити технічну, фінансову й економічну оцінку варіантів реалізації проекту "Платформа міст Європи та Центральної Азії".

При цьому зазначається, що фахівці Світового банку вже розробили рекомендації щодо поліпшення транспортної системи Києва.

"Для нас дуже важливо створити оптимальну транспортну модель, що зможе поліпшити сполучення між різними районами столиці. Й у цьому напрямі ми раді співпрацювати та застосовувати досвід наших партнерів, світовий досвід, щоб максимально ефективно використовувати ті можливості, які є в нашому місті. Ми говоримо про систему TRT (Troyeshina Rapid Transit)", - цитує прес-служба КМДА Кличка.

Як повідомлялося, Світовий банк у листопаді 2018 року заявив про можливість виділення кредиту на реалізацію швидкісного транспортного коридору на Троєщину. Протяжність такого маршруту становитиме 20 км

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА