13:37 24.06.2019

У Києві "замінували" КНУ ім. Шевченка, авіаційний виш і університет культури та мистецтв

1 хв читати
У Києві "замінували" КНУ ім. Шевченка, авіаційний виш і університет культури та мистецтв

 Адміністрація Київського національного університету ім. Тараса Шевченка в понеділок отримала повідомлення про мінування корпусів вишу, персонал і студентів евакуювали.

Як повідомляється на сторінці КНУ ім. Шевченка у Facebook, на електронну пошту вишу надійшла інформація про мінування корпусів, про що згодом були поінформовані органи МВС. За їх вказівкою було здійснено евакуацію співробітників і студентів.

У повідомленні наголошується, що, згідно з повідомленнями правоохоронців, така сама ситуація склалася в Національному авіаційному університеті, Київському національному лінгвістичному університеті, Київському національному університеті культури та мистецтв, Таврійському національному університеті ім. Вернадського, Київському університеті ім. Бориса Грінченка.

Крім того, в понеділок надійшли повідомлення про мінування Харківського національного університету радіоелектроніки, Харківського національного університету міського господарства, а пізніше - Харківського національного університету будівництва та архітектури й Харківського національного педагогічного університету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА