20:15 24.06.2019

У Києві чоловік поранив із пістолета велосипедиста

1 хв читати

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який із пістолета поранив велосипедиста на світлофорі біля пішохідного переходу на вул. Автозаводській.

Як повідомляє у понеділок відділ комунікації поліції м. Києва, поліція отримала повідомлення, що на вул. Автозаводській чоловіка поранили в руку.

"На місці події до поліції звернувся 56-річний киянин, який розповів, що їхав на велосипеді і зупинився на світлофорі, як раптом у нього вистрілив невідомий", - йдеться в повідомленні.

Постраждалого госпіталізували до медичного закладу з діагнозом вогнепальне поранення передпліччя.

Правоохоронці вжили комплекс оперативних заходів і невдовзі затримали підозрюваного - ним виявився 41-річний уродженець Київської області.

"Зловмисник з явними ознаками алкогольного сп'яніння вів себе агресивно. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього предмет, схожий на пістолет для відстрілу гумових куль. Зараз вилучений предмет направлено на проведення експертизи", - зазначено в повідомленні.

Фігуранта затримано.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА