08:26 04.07.2019

Під час святкового салюту в Мінську загинула жінка, троє людей постраждали

1 хв читати
Під час святкового салюту в Мінську загинула жінка, троє людей постраждали

Слідчий комітет Білорусі здійснює перевірку з огляду на загибель жінки під час святкового салюту в Мінську, йдеться в повідомленні відомства.

"Незважаючи на своєчасно надану допомогу, не вдалося врятувати жінку, 1955 року народження, яка спостерігала за салютом на березі річки Свіслоч і була поранена", - зазначили в СК.

За інформацією комітету, наразі слідчі здійснюють перевірку за фактом її смерті. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Крім того, продовжили там, за попередніми даними, ще кільком постраждалим надавалася медична допомога через отримані ушкодження. Однак їм госпіталізація не знадобилася.

"Точна кількість людей, які звернулися до медичних закладів, встановлюється", - заявили в СК.

У свою чергу в міністерстві оборони поінформували, що комісія Міноборони спільно зі СК "встановлюють причини отримання травм громадянами в період проведення салюту в Мінську".

"Унаслідок постраждали четверо людей, зокрема жінка, яка дістала травм несумісних із життям. Військове відомство висловлює співчуття рідним і близьким загиблої та надасть їм необхідну допомогу", - повідомили в міністерстві.

При цьому в Міноборони заявили, що "заряди, що застосовувалися під час салюту, застосовувалися і раніше".

У Білорусі 3 липня відзначався День Незалежності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА