20:54 04.07.2019

Погасили пожежу в замінованому лісі під Станицею Луганською

1 хв читати
Погасили пожежу в замінованому лісі під Станицею Луганською

Рятувальники ліквідували виниклу напередодні пожежу лісової підстилки поблизу с.Колесниківки Станично-Луганського району Луганської області.

"4 липня о 19:30 пожежу лісової підстилки поблизу с.Колесниківка Станично-Луганського району ліквідовано", - повідомляється на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій у четвер увечері.

Як повідомлялося, 3 липня на території Піщаного лісництва у с.Колесниківці виникло загорання лісової підстилки двома осередками на загальній площі майже 20 га, на ліквідацію якої було кинуто сили ДСНС. Під час оборювання місця пожежі стався вибух, унаслідок чого дістав контузію і поранення руки тракторист лісового господарства. Піротехніки проводять роботи з розмінування місцевості.

У четвер, 4 липня, о 12:30 пожежу було локалізовано на площі 4,8 га.

Село Колесниківка розташовується за 12 км на схід від райцентру смт Станиця Луганська і виходить до р. Деркул, якою проходить державний кордон із РФ. За 7 км на південь від села протікає Сіверський Донець, яким проходить лінія розмежування з непідконтрольними уряду окремими районами Луганської області.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА