07:20 05.07.2019

Трамп у своїй промові на честь Дня незалежності США приділить особливу увагу військовим і духу американської свободи

2 хв читати

Президент США Дональд Трамп, виступаючи в честь Дня незалежності США, підкреслить особливу роль військових США, випливає з витягів промови президента, опублікованих Білим домом.

"Сьогодні ми зібрались як одна нація з цим особливим салютом Америці. Ми вшановуємо нашу історію, наш народ і героїв, які з гордістю захищають наш прапор - хоробрих чоловіків і жінок Збройних сил Сполучених Штатів!" - звернеться до народу Трамп.

Згідно витягів, він заявить, що всі американці мають "воістину виняткову спадщину" і є частиною "найбільшою історії" - історії Америки.

Президент зазначить, що "той самий американський дух", який допомагав засновникам США, підтримував країну протягом усієї її історії, "до цього дня живе в жилах кожного американського патріота".

"Сьогодні, як і 243 роки тому, майбутнє американської свободи лежить на плечах чоловіків і жінок, готових її захищати. Поки ми залишаємося вірними своїй справі, поки ми пам'ятаємо нашу велику історію і поки ми не перестаємо боротися за краще майбутнє, не буде нічого, що Америка не зможе зробити", - скаже Трамп.

Президент повинен виступити з промовою в рамках заходів з відзначення Дня незалежності США в меморіалі Лінкольна. Трамп розповість індивідуально про кожну військову службу - від берегової охорони до морської піхоти.

У рамках цих заходів у Вашингтоні, як очікується, відбудеться військовий парад за участю військової техніки, зокрема, невеликої кількості танків і літаків.

Від 750 до 800 військовослужбовців візьмуть участь у святкуванні "салюту Америці" у Вашингтоні, повідомив CNN представник Міноборони. Ще 900 членів Національної гвардії Вашингтона, які були активовані для забезпечення контролю за рухом і безпекою на вулицях і в системі столичного метро.

На галявині біля Капітолію о 20:00 за місцевим часом почнеться безкоштовний концерт, вести який буде відомий актор Джон Стеймос. А завершиться захід святковим феєрверком.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА