08:34 05.07.2019

Уряд США просить суд відхилити судовий позов Huawei

1 хв читати
Уряд США просить суд відхилити судовий позов Huawei

Американський уряд у середу звернувся з клопотанням до окружного суду США в східному окрузі Техасу про відхилення позову китайської телекомунікаційної компанії Huawei про визнання незаконним включення її в чорний список, повідомили ЗМІ.

У повідомленнях наголошується, що клопотання мотивоване тим, що, оскільки Huawei все ще знаходиться в чорному списку, запити американських компаній про видачу їм ліцензій на ведення бізнесу з нею розглядаються "з надзвичайно пильною увагою, яка стосується врахування інтересів національної безпеки".

Huawei подала позов у техаський суд до уряду США на початку березня, заявивши, що закон, що обмежує її американський бізнес, є неконституційним.

Питання про введення США обмежень на діяльність китайської компанії було однією з тем на зустрічі президента США Дональда Трампа і голови КНР Сі Цзіньпіна "на полях" саміту "двадцятки" в японській Осаці.

За підсумками переговорів з китайським лідером Трамп заявив журналістам: "Американські компанії можуть продавати своє обладнання Huawei. Ми говоримо про обладнання, з яким немає великих проблем в плані національної безпеки".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА