11:38 05.07.2019

Невідомі повідомили про замінування одеського морвокзалу і деяких причалів, вимагають заборонити кораблям НАТО заходити в акваторію Одеського порту

2 хв читати
Невідомі повідомили про замінування одеського морвокзалу і деяких причалів, вимагають заборонити кораблям НАТО заходити в акваторію Одеського порту

Група невідомих прислала до одеського філіалу Адміністрації морських портів України (АМПУ) повідомлення про наміри підірвати одеський морвокзал і кілька причалів, висунувши низку вимог, які необхідно виконати, щоб уникнути теракту.

"Ну що, давно "більшовичків" не було? Як 100 років тому все починалося? Отримали "вимоги" заборонити кораблям НАТО заходити в акваторію Одеського порту і відновити реєстрацію "товаришів" Клюєва і Шарія на виборах. Інакше обіцяють підірвати морський вокзал і причали в Одесі", - написав міністр інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши скрін листа з погрозами, що надійшов на e-mail Одеського філіалу Адміністрації морських портів України.

На думку Омеляна, цей лист написаний не місцевими божевільними, а є чіткою політикою Москви "із залякування, блокади і терору".

"Переговори з Кремлем можна вести тільки тоді, коли українські танки будуть на Красній площі", - прокоментував міністр.

Відповідно до опублікованого міністром тексту листа, в разі відмови влади звільнити акваторію Одеського порту від військових кораблів НАТО і відновити реєстрацію як кандидатів у нардепи Андрія Клюєва і Анатолія Шарія невідомі планують підірвати заміновані об'єкти о 14:00.

На скріні листа також видно ім’я його автора - якийсь Mikola Zbiiny, який відправив e-mail із сервісу ProtonMail.

ProtonMail - сервіс веб-пошти із шифруванням, створений у 2013 році співробітниками ЦЕРН (Європейська організація з ядерних досліджень). Сервери і штаб-квартиру розміщено в Швейцарії, власник - Proton Technologies AG.

Як повідомлялося, на початку липня Центральна виборча комісія (ЦВК) скасувала реєстрацію колишнього глави Адміністрації екс-президента Віктора Януковича Андрія Клюєва і блогера Анатолія Шарія кандидатами в народні депутати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА