08:04 06.07.2019

Суд поновив на посаді мера Конотопа Семеніхіна

2 хв читати
Суд поновив на посаді мера Конотопа Семеніхіна

Сумський окружний адміністративний суд задовольнив позов екс-мера Конотопа (Сумська обл.) Артема Семеніхіна, в якому він просив скасувати рішення міськради про дострокове припинення його повноважень, повідомила прес-служба суду.

"Суд частково задовольнив позовні вимоги і скасував рішення Конотопської міської ради 7 скликання від 28.08.2018г." Про дострокове припинення повноважень міського голови Семеніхіна А.Ю.", відновив позивача на посаді міського голови. Конотоп", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку протягом 30 днів з дня складання повного рішення, що станеться протягом 10 днів.

Як повідомлялося, в ніч на четвер, 27 червня, в Конотопі невідомі скоїли замах на вбивство колишнього мера міста, члена партії "Свобода" і кандидата-самовисуванця на позачергових парламентських виборах у 160 одномандатному виборчому окрузі Семеніхіна.

"Пригода сталася близько першої години ночі, коли чоловік повертався додому. Невідомі напали на нього і завдали тяжкі тілесні ушкодження", - повідомили у Відділі комунікації поліції Сумської області і додали, що поліцейські кваліфікували подію як "замах на вбивство" і вже відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України.

Зі свого боку лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок підтвердив, що Семеніхін наразі знаходиться в реанімації і повідомив, що внаслідок замаху у нього відкрита черепно-мозкова травма.

Семеніхін займав посаду міського голови Конотопа в 2015-2018 роках.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА