08:05 06.07.2019

ЦВК скасувала реєстрацію Кузьміна кандидатом в Раду

2 хв читати
ЦВК скасувала реєстрацію Кузьміна кандидатом в Раду

Центральна виборча комісія на черговому засіданні в п'ятницю скасувала реєстрацію кандидатом в депутати адвоката, першого заступника генпрокурора (2010-2013) Рената Кузьміна зі списку політсили "Опозиційна платформа - За життя".

"У п'ятницю, 5 липня, відбулось чергове засідання ЦВК, на якому комісія скасувала реєстрацію Рената Кузьміна зі списку партії "Опозиційна платформа - За життя". Він був 35 номером", - повідомляє громадянська мережа "Опора" на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Раніше прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомляла, що ще 20 червня 2019 р. до ЦВК було направлено лист, в якому повідомлялося про розслідування кримінального провадження за підозрою Кузьміна в скоєнні особливо тяжких злочинів, зокрема, в легалізації (відмиванні) майна, здобутого злочинним шляхом, за вчинення яких законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна. У листі також зазначено, що проведеними слідчими (розшуковими) діями встановити фактичне місцезнаходження Р.Кузьміна на території України не виявилося можливим. Він оголошений у розшук, проведення якого доручено Національній поліції і СБУ. Також, за даними правоохоронних органів, Кузьмін з метою уникнення кримінальної відповідальності міг ховатися від органів досудового розслідування не тільки на тимчасово окупованій території АР Крим, а й на території Російської Федерації.

Кузьмін перебуває в розшуку. Він є підозрюваним у кримінальному провадженні від 25.09.2015р., яке стосується, зокрема, зловживання владою або службовим становищем.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА