20:23 06.07.2019

У Лондоні хрестили сина принца Гаррі

1 хв читати
У Лондоні хрестили сина принца Гаррі

Архієпископ Кентерберійський хрестив сьогодні сина британського принца Гаррі та його дружини Меган. Як уточнює "Бі-бі-сі", церемонія хрещення Арчі пройшла в приватному порядку без присутності публіки. Хрещені батьки дитини також не називаються.

Повідомляється лише, що церемонію в каплиці Віндзорського замку відвідали батько Гаррі принц Чарльз і його дружина герцогиня Корнуольська Камілла, його старший брат принц Вільям з дружиною герцогинею Кембриджською Кетрін, мати Меган Дория Рагланд. Також були присутні сестри покійної принцеси Діани, матері Гаррі: леді Джейн Феллоуз і леді Сара Маккоркодейл. Всі вони відображені на офіційній фотографії з хрестин, яку розповсюдила королівська сім'я.

Королева Єлизавета II не відвідала хрестини через щільний графік.

Британський таблоїд Daily Mail пише що бажання принца Гаррі і Меган провести церемонію в приватному порядку без присутності телекамер і фотографів викликало невдоволення у шанувальників королівської родини. Вони зазначають, що недавно герцог і герцогиня Сассекські витратили близько 2,4 млн фунтів на ремонт своєї нової резиденції котеджу Фрогмор. Кошти були взяті з допомоги королівській сім'ї, яка фінансується платниками податків. Видання зазначає, що британців обурило бажання молодих батьків використовувати ці гроші на ремонт, але при цьому неготовність їх брати участь у публічній церемонії хрестин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА