07:07 07.07.2019

Кандидат у британські прем'єри Джонсон підтвердив, що країна готова до виходу з ЄС до 31 жовтня

1 хв читати
Кандидат у британські прем'єри Джонсон підтвердив, що країна готова до виходу з ЄС до 31 жовтня

Борис Джонсон, якого вважають найбільш імовірним кандидатом на пост прем'єр-міністра Великої Британії, заявив, що країна напевно вийде з ЄС без угоди до 31 жовтня.

"Ми і 29 березня були практично готові. І ми будемо готові до 31 жовтня", - сказав він в інтерв'ю газеті Sunday Telegraph.

Політик додав: "І дуже важливо, щоб наші партнери це розуміли. Вони повинні подивитись нам в очі і подумати: "Боже мій, ці британці дійсно збираються йти. І вони збираються піти на своїх умовах".

У відповідь на запитання ведучого інтерв'ю про те, чи не блефує він, заявляючи про готовність вийти з ЄС без угоди, Джонсон підкреслив: "Ні, чесно. Ми повинні продемонструвати більше здорового глузду".

Головний конкурент Джонсона в боротьбі за пост прем'єра нинішній глава британського МЗС Джеремі Хант також готовий до Brexit без угоди.

Він в інтерв'ю тій же газеті сказав, що теж "не блефує" щодо виходу з Євросоюзу без угоди, однак додав, що це "не найбезпечніший спосіб, який гарантує вихід Великої Британії", оскільки депутати парламенту постараються заблокувати його.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА