08:05 09.07.2019

Трамп заявив про небажання більше вести справи з послом Великої Британії в США

1 хв читати
Трамп заявив про небажання більше вести справи з послом Великої Британії в США

Президент США Дональд Трамп заявив, що його адміністрація відтепер не бажає взаємодіяти з послом Великої Британії в Вашингтоні Кімом Дарроком, який раніше відправляв в Лондон телеграми з критичним відгуками на адресу президента.

"Я не знаю посла, однак в США його не люблять, і хорошою репутацією він не користується. Більше справ ми з ним мати не будемо", - написав Трамп на сторінці в Twitter.

Крім того, президент заявив про критичне ставлення до того, як британський прем'єр Тереза Мей займалася проблемою Brexit, і назвав "безладом" ситуацію навколо Brexit, що склалася під її керівництвом.

"Хороші новини для чудесного Сполученого Королівства полягають у тому, що скоро у них буде новий прем'єр-міністр", - зазначив Трамп.

Він також дав вельми позитивну оцінку своєму нещодавньому візиту до Великої Британії.

Як раніше повідомляло видання Daily Mail, в секретних телеграмах і брифінгах британський посол попереджав британський уряд про те, що "кар'єра Трампа може закінчитися ганьбою", і описував конфлікти в Білому домі як "бої на ножах".

Джерело в уряді Великої Британії підтвердило американському телеканалу CNN, що дані, описані Daily Mail, охоплюють період з 2017 року до цього дня і є справжніми.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА