08:18 09.07.2019

Суд взяв під варту винуватця "п'яної" ДТП в Харківській області з пасажирським автобусом

1 хв читати
Суд взяв під варту винуватця "п'яної" ДТП в Харківській області з пасажирським автобусом

Київський райсуд Харкова обрав запобіжний захід водієві ДТП за участю пасажирського автобуса на трасі Київ-Харків-Довжанський, в результаті якого одна людина загинула і семеро людей були госпіталізовані.

"На вимогу прокуратури суд обрав водієві, підозрюваному в смертельній ДТП з пасажирським автобусом (ч.2 ст.286 КК України), запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Як повідомлялося, 5 липня на автодорозі Київ-Харків-Довжанський у Валківському районі Харківської області автомобіль Hyundai, за кермом якого перебував 47-річний житель Полтавської області, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з пасажирським мікроавтобусом Ford. У результаті ДТП 32-річний пасажир автобуса загинув на місці. Ще 6 пасажирів, а також водій Ford отримали травми різного ступеня тяжкості, їх госпіталізували, до Валківської районної лікарні.

Водій Hyundai отримав забої грудної клітини та хребта. За висновком експертів, чоловік сів за кермо нетверезим. Окрім того, він не мав при собі посвідчення водія, а також реєстраційного талона на автомобіль.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА