10:18 09.07.2019

Двоє військових загинуло й один постраждав у ДТП на Київщині

1 хв читати
Двоє військових загинуло й один постраждав у ДТП на Київщині

 У Київській області автомобіль Toyota зіткнувся з військовим автомобілем, в якому перебували дев’ять солдатів Збройних сил України, двоє з них загинули внаслідок займання транспортного засобу, ще один дістав травми ніг.

Як повідомляє у вівторок відділ комунікації поліції в Київській області, аварія сталася близько 3-ї години ранку на 65 км автотраси Київ-Чоп у напрямку столиці.

"За попередніми даними, водій автомобіля Toyota не обрав безпечної швидкості і скоїв зіткнення з військовим автомобілем Газ-32223, що рухався в попутному напрямку", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок ДТП сталося займання автомобіля Газ, в якому перебували дев’ять солдатів контрактної служби ЗСУ. Двоє з них, які були в приміщенні авто для конвоювання засуджених, згоріли на місці події. Водія-військовослужбовця госпіталізовано з травмами ніг.

На місці ДТП працювали рятувальники, працівники слідчого управління поліції Київської області, слідчо-оперативна група Макарівського відділення поліції, медики.

36-річного водія автомобіля Toyota затримано. Транспортні засоби вилучено як речові докази.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА