12:39 10.07.2019

На Одещині виявлено повішеним екс-голову РДА, у якого був конфлікт із нардепом

1 хв читати
На Одещині виявлено повішеним екс-голову РДА, у якого був конфлікт із нардепом

В Овідіопольському районі Одеської області виявлено повішеним екс-голову Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Володимира Зінченка.

Як повідомляє в середу відділ комунікації поліції в Одеській області, тіло 62-річного жителя Овідіопольського району виявлено повішеним у власному будинку напередодні у вівторок, 9 липня.

"Під час огляду місця події слідів порушення обстановки в будинку й ознак насильства на тілі чоловіка не виявлено. Для встановлення причини смерті тіло померлого направлено на судово-медичну експертизу", - зазначено в повідомленні.

За цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "самогубство".

Поліція не називає імені покійного, але повідомляє, що він є підозрюваним у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України за фактом вчинення хуліганських дій щодо народного депутата України.

"Вчора за клопотанням прокуратури йому мали обирати запобіжний захід, однак до суду він не з'явився. Наразі триває слідство, встановлюються обставини цієї події", - повідомили в поліції.

Водночас, як повідомляє інтернет-видання "Українська правда" з посиланням на джерело в правоохоронних органах, померлий - екс-голова Білгород-Дністровської РДА Одеської області Володимир Зінченко, у якого в травні був конфлікт зі стріляниною з нардепом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА