19:50 12.07.2019

Трамп думає над звільненням директора Нацрозвідки

2 хв читати
Трамп думає над звільненням директора Нацрозвідки

Президент США Дональд Трамп розглядає можливість звільнення директора Національної розвідки країни Дена Коутса, повідомляє в п'ятницю американське видання Axios з посиланням на власні джерела, наближені до глави держави.

При цьому, за словами співрозмовників видання, Трамп не повідомив, коли він може оголосити про цей крок. Вони лише зазначили, що обговорення цієї теми триває протягом декількох місяців, і щодо можливих перестановок у згаданому відомстві президент говорить, як мінімум, з лютого.

Один зі співрозмовників Axios, який спілкувався з Трампом з питання Коутса тиждень тому, повідомив, що у нього склалося враження, що це станеться "швидше раніше, ніж пізніше".

Директор Національної розвідки є одним з найближчих радників президента і Ради національної безпеки, він щодня проводить секретні брифінги для президента. Одне з джерел Axios, безпосередньо обізнане з ситуацією, повідомило, що Трамп у приватній бесіді говорив, що управління директора Національної розвідки є непотрібним бюрократичним прошарком, якого він хотів би позбутися. Однак скасувати це управління неможливо з політичних міркувань, у зв'язку з чим, згідно з даними джерел, Трамп має намір занизити статус цієї структури.

"Прийшов час змін. Дан - чудовий хлопець, але президент більше не слухає його", - цитує Axios слова представника адміністрації.

Тим часом, зазначає видання, в Білому домі відмовилися від будь-яких коментарів на цю тему. "У нас наразі немає жодних оголошень", - повідомили там.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА