07:52 14.07.2019

За минулу добу бойовики 15 разів порушили режим тиші в зоні ООС, двоє українських військових поранені

2 хв читати
За минулу добу бойовики 15 разів порушили режим тиші в зоні ООС, двоє українських військових поранені

Незаконні збройні формування за минулу добу 15 разів обстріляли позиції операції Об'єднаних сил, з них 4 рази - з застосуванням заборонених мінських угодами артилерійських систем калібру 122-мм, мінометів калібру 120 і 82 мм. Також противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, двоє українських військовослужбовців отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"У результаті ворожих обстрілів 2 військовослужбовця отримали поранення. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у неділю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 10 разів обстріляли позиції ООС: поблизу Широкиного - зі стрілецької зброї; поруч з Опитним - зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета; чотири рази неподалік Водяного - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; по околиці Новотроїцького - з гранатометів різних систем і великокаліберного кулемета; в районі Верхньоторецького - зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета; поблизу Пісків - з міномета калібру 120-мм і станкового протитанкового гранатомета; поруч з Авдіївкою - з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні 5 разів: двічі поблизу Зайцевого - з мінометів калібру 120-мм і станкових протитанкових гранатометів; поруч з Новоолександрівкою - з мінометів калібру 120 і 82-мм, гранатометів різних систем і великокаліберного кулемета; два рази неподалік Новолуганського - з артилерійських систем калібру 122-мм, мінометів калібру 120-мм і ручних протитанкових гранатометів.

За даними української розвідки 13 липня одного бойовика поранено.

"З початку поточної доби ворог чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил", - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили два обстріли позицій українських захисників: двічі поруч з Широкиним - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції ООС були обстріляні два рази: поблизу Кримського - з міномета калібру 82-мм, озброєння БМП, ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї; неподалік Зайцева - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

Двоє дітей постраждали внаслідок ворожих ударів по Дергачах - Харківська ОВА

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА