07:49 15.07.2019

У Полтавській області з вини голови облорганізації "Слуга народу" сталася смертельна ДТП

2 хв читати
У Полтавській області з вини голови облорганізації "Слуга народу" сталася смертельна ДТП

У Полтавській області на автодорозі "Полтава-Диканька" між с.Бричківка і с.Сорочин Яр з вини голови обласної організації партії "Слуга народу" сталася смертельна ДТП за участю двох легкових автомобілів.

Як повідомляє відділ комунікації Національної поліції Полтавської області, в автомобілі "Тойота" знаходилися чоловік 1988 р.н. і жінка 1986 р.н., а в автомобілі "ВАЗ" - чоловік 1978 р.н., жінка 1980 р.н. і 12-тирічна дівчинка.

"Усіх п'ятьох доставили в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. На жаль, через кілька годин в реанімації померла пасажирка "ВАЗу". Її малолітня дочка зараз у важкому стані в реанімації. Також у важкому стані водій "ВАЗ-21099", - повідомили в поліції.

Також у відомстві зазначили, що ДТП сталася в результаті виїзду "Тойоти" на зустрічну смугу.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Триває досудове розслідування. Правоохоронці з'ясовують, хто був за кермом автомобіля "Тойота", унаслідок якого сталася смертельна аварія.

Зі свого боку голова Полтавської обласної організації політичної партії "Слуга народу" Олексій Сердюков на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук зізнався в скоєному.

"Учора сталося страшне. За кермом автомобіля був я ... Я пішов на обгін, і при обгоні у мене провалилася передача, і я не зміг його завершити. Справа був автомобіль, я спробував з'їхати на узбіччя, але було пізно. Це все не знімає з мене відповідальності. У мене перелом тазу ... ", - написав Сердюков.

Також він висловив співчуття родичам загиблої і пообіцяв взяти на себе всі витрати з лікування інших потерпілих у ДТП.

"Немає слів, які можна сказати, щоб стало легше родичам загиблої дівчини. Єдине, що ми можемо зробити - пообіцяти взяти на себе всі витрати, пов'язані з лікуванням та іншими витратами, пов'язаними з ситуацією і лікуванням інших постраждалих", - додав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА