07:42 16.07.2019

У Шевченківському районі столиці оперативники затримали псевдомінера

1 хв читати
У Шевченківському районі столиці оперативники затримали псевдомінера

У Шевченківському районі Києва поліцейські затримали чоловіка, який перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зателефонував до поліції і повідомив про мінування будівлі в центрі Києва, на вулиці Хрещатик, йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в місті Києві.

"Інцидент стався в Шевченківському районі Києва. Близько опівночі до поліції надійшло повідомлення про замінування об'єкта в центрі столиці", - зазначається на офіційному сайті ГУ Нацполіції в понеділок увечері.

На виклик негайно прибули профільні служби, які провели огляд приміщення і прилеглої території. У результаті перевірки небезпечних речовин і предметів не виявили.

"Працівники карного розшуку Шевченківського управління поліції провели комплекс оперативних заходів і встановили власника мобільного телефону, з якого надійшло неправдиве повідомлення. Правопорушник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та доставлений у відділення поліції для надання пояснень", - розповіли в поліції.

"Мінером" виявився 26-річний житель Одеської області, який зізнався правоохоронцям, що саме він скоїв анонімний дзвінок на спецлінію 102.

"За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до 6 років позбавлення волі", - підсумували в поліції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА