08:36 18.07.2019

Палата представників США проголосувала проти розгляду резолюції щодо імпічменту Трампу

1 хв читати
Палата представників США проголосувала проти розгляду резолюції щодо імпічменту Трампу

Палата представників США проголосувала за те, щоб відкласти розгляд резолюції, запропонованої демократом Ел Гріном, з імпічменту президента США Дональда Трампа.

Як свідчать результати голосування, 332 конгресмена виступили проти резолюції, 95 підтримали її. Голосування показало сильне розділення серед демократів.

Сама спікер Палати представників Ненсі Пелосі домагалася скасування розмов про імпічмент, і її прихильники виграли голосування в середу. Але воно також продемонструвало, що велика кількість демократів хочуть вжити заходів проти Трампа.

Грін запропонував резолюцію щодо імпічменту президента США після того, як Палата представників у вівторок засудила Трампа за висловлювання, націлені на чотирьох жінок в Конгресі.

Демократ стверджував, потрібно піти далі і перейти до імпічменту Трампа за розпалювання расової напруженості в Америці.

"Сьогоднішнє голосування має визначити, чи будемо ми карати президента. Вчора була чудова спроба. Я її підтримав. Але це не карає президента", - сказав Грін перед голосуванням.

Конституція США передбачає відсторонення президента шляхом висунення імпічменту в Палаті представників, а потім обвинувального вироку кваліфікованою більшістю (2/3) Сенату. На даний момент Сенат США контролюється республіканцями, що підтримують Трампа. Тому імпічмент нинішньому президентові США, навряд чи, загрожує.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА