07:19 19.07.2019

Зеленський вказав на необхідність оновлення міського транспорту Запоріжжя, боротьбу з наркотиками і амброзією в місті

1 хв читати
Зеленський вказав на необхідність оновлення міського транспорту Запоріжжя, боротьбу з наркотиками і амброзією в місті

Президент України Володимир Зеленський закликав мера Запоріжжя Володимира Буряка звернути увагу на вирішення деяких проблем міста, зокрема, питання оновлення міського транспорту, боротьби з наркотиками і амброзією.

Як повідомляє прес-служба президента, під час робочої поїздки в Запорізьку область 18 липня, Зеленський поспілкувався з громадським активістом Русланом Ханумаком, який розповів про найбільш актуальні проблеми міста і зачитав звернення жителів Запоріжжя, в яких, зокрема, йдеться про проблему торгівлі наркотиками, а також нелегальні ломбарди і гральні заклади.

"Торгівлю наркотиками треба припинити зовсім. З приводу ігрових автоматів і ломбардів ми готуємо великий законопроект", - зазначив президент, звертаючись до мера і начальника управління поліції Запоріжжя.

Окрему увагу було приділено проблемі амброзії, яка провокує алергічні захворювання у жителів Запоріжжя. Мер Володимир Буряк розповів про програму боротьби з цією рослиною.

Ще однією проблемою є оновлення рухомого складу міського транспорту і його оснащення кондиціонерами. Президент поцікавився, скільки коштів потрібно місту для закупівлі сучасного транспорту. Мер зазначив, що найближчим часом буде реалізована відповідна програма.

Глава держави поставив завдання до 15 жовтня показати перші результати у вирішенні зазначених проблем. "15 жовтня ми приїдемо і перевіримо три питання: кондиціонери в тролейбусах, боротьба з наркотиками і питання амброзії", - резюмував він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА