17:10 19.07.2019

ПАТ "Мотор Січ" завжди платило і платить податки до бюджету України

2 хв читати
ПАТ "Мотор Січ" завжди платило і платить податки до бюджету України

У ПАТ "Мотор Січ" (Запоріжжя) не має інформації про будь-які податкові платежі на непідконтрольних Україні територіях, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" голова наглядової ради ПАТ Анатолій Малиш.

"Коментую на прохання агентства "Інтерфакс-Україна" повідомлення прес-служби Служби безпеки України (СБУ) про виявлені податкові платежі до "Центрального республіканського банку ДНР" Сніжнянським машинобудівним заводом (Донецька обл., раніше структурний підрозділ "Мотор Січі" - ІФ). "Мотор Січ" завжди платило податки лише до державного бюджету країни", - наголосив Малиш.

"Нам нічого не відомо про платежі, що здійснюються на територіях, непідконтрольних Україні. Ми ніколи цього не робили", - додав він.

Як повідомлялося раніше в п'ятницю, співробітники СБУ межах досудового розслідування встановили, що посадовці відокремленого підрозділу групи компаній ПАТ "Мотор Січ" - "Сніжнянський машинобудівний завод", який розташований на тимчасово окупованій території Донецької області, під час здійснення господарської діяльності розробили та реалізували механізм проведення безтоварних операцій із суб'єктами підприємницької діяльності, розташованими на території України, РФ та так званої Донецької народної республіки. У результаті оборудки до "Центрального республіканського банку ДНР" надходили платежі Сніжнянського машинобудівного заводу у вигляді сплати не передбачених чинним українським законодавством так званих податків та інших обов'язкових платежів.

За даними з відкритих джерел, почесний президент ПАТ "Мотор Січ", народний депутат ВР VIII скликання (група "Воля народу") В'ячеслав Богуслаєв на позачергових парламентських виборах, намічених на 21 липня, балотується в мажоритарному окрузі №77 у м. Запоріжжі.

ПАТ "Мотор Січ" - один із найбільших світових виробників двигунів для авіаційної техніки, а також промислових газотурбінних установок. Постачає продукцію до понад 100 країн світу. ПАТ бере участь у реалізації держоборонзамовлення та має стратегічне значення для економіки й обороноздатності держави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА