17:24 19.07.2019

Зеленський обговорив з мексиканським бізнесменом, виконавчим директором Principal Standard Group Фойо можливості інвестування в Україну

2 хв читати
Зеленський обговорив з мексиканським бізнесменом, виконавчим директором Principal Standard Group Фойо можливості інвестування в Україну

Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з мексиканським бізнесменом, виконавчим директором Principal Standard Group Пітером Фойо наголосив, що готовий підтримати налагодження співпраці його компанії з Україною, якщо вона може сприяти забезпеченню контрактами українських державних або приватних підприємств.

"Ми відкриті до всього, що створює новий бізнес в Україні та робочі місця для наших громадян", - сказав Зеленський, зазначивши, що вважає важливим будь-який інвестиційний проект, незалежно від того, це інвестиція на мільйон чи на мільярд.

Як повідомляє прес-служба президента, на зустрічі з Фойо і його партнером, віце-президентом компанії UTG (Українська торгова гільдія) Ігорем Мельником Зеленський відзначив, що держава готова захищати "будь-яку чисту, справжню інвестицію в Україну".

Президент зауважив, що, незважаючи на досить щільний робочий графік, він завжди готовий знайти час на корисні для України проекти і сідати за стіл переговорів для предметної розмови.

Зі свого боку Фойо подякував за зустріч і наголосив, що для нього велика честь бути в Україні, оскільки його дружина українка, і він із сім'єю живе і в Мексиці, і в Україні.

"Мені подобається ваша країна, я знаю її вже багато років. Я знаю українські села, і мені дуже близька українська культура та українці", - зазначив бізнесмен.

Фойо розповів, що його спеціалізація - це телефонія і телекомунікаційні послуги, що актуально в контексті розвитку в Україні мобільного зв'язку та підготовки до запуску 5G. Головний виконавчий директор Principal Standard Group наголосив, що для нього є важливою позиція президента Зеленського з побудови конструктивної співпраці на принципах відкритості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА