20:09 19.07.2019

Посадових осіб Бориспільської міськради викрито на вимаганні коштів від підприємців

1 хв читати
Посадових осіб Бориспільської міськради викрито на вимаганні коштів від підприємців

Прокуратура Київської області викрила посадових осіб Бориспільської міської ради в одержанні неправомірної вигоди в сумі понад 60 тис. грн.

Як повідомила в п'ятницю прес-служба прокуратури Київської області, досудове розслідування встановило, що один із заступників міського голови Борисполя, використовуючи своє службове становище, у змові з іншими посадовими особами міськради організував злочинну схему з вимагання й отримання неправомірної вигоди від суб'єктів підприємницької діяльності за укладення договорів підряду на виконання робіт, надання послуг, постачання товарно-матеріальних цінностей за бюджетні кошти.

Потім заступник міського голови розподіляв неправомірну вигоду між іншими співробітниками міськради.

Прокуратура Київської області спільно з Головним управлінням Національної поліції в Київській області за оперативного супроводу Управління захисту економіки в Київській області викрила цих посадових осіб. У Бориспільській міськраді та за місцем проживання посадових осіб здійснювалися обшуки.

Готується вручення повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою за попередньою змовою групою осіб).

За даними генерального прокурора України Юрія Луценка, прокуратура затримала першого заступника мера Борисполя і директора комунального підприємства Бориспільської міськради. "Прокуратура Київської області затримала на гарячому першого заступника мера Борисполя і директора комунального підприємства Бориспільської міської ради, які вимагали та отримали від підприємців 60 тис. грн", - написав генпрокурор на своїй сторінці у Facebook.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА