11:34 23.07.2019

Міськрада Чернівців 29 серпня може розглянути петицію про заборону в місті ЛГБТ-заходів

1 хв читати

До порядку денного Чернівецької міської ради на сесію 29 серпня внесено проект рішення про підтримку електронної петиції про заборону ЛГБТ-заходів у м. Чернівцях.

У проекті рішення, розміщеному на сайті Чернівецької міськради, зазначено, що 31 травня 2019 року на цьому веб-порталі було зареєстровано електронну петиція про внесення змін до статуту територіальної громади міста про заборону ЛГБТ-заходів у м. Чернівцях, яка набрала 251 голос.

Зазначену петицію попередньо розглянули посадові особи виконавчих органів Чернівецької міськради.

У проекті рішення Чернівецької міськради пропонується підтримати цю петицію і доповнити статут територіальної громади міста підпунктом про "захист традиційних сімейних цінностей", а також статтею "про встановлення мораторію на проведення ЛГБТ-заходів" на території міста Чернівці "на час дії ст. 51 Конституції України". У цій статті Основного закону зазначено, що "шлюб ґрунтується на вільній згоді жінки і чоловіка. Кожен із подружжя має рівні права й обов'язки у шлюбі та сім'ї... Сім'я, дитинство, материнство і батьківство охороняються державою".

Контроль за виконанням цього рішення пропонується покласти на постійну комісію Чернівецької міськради з питань законності, прав і свобод людини, регламенту, депутатської діяльності, етики та запобігання корупції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА