12:30 23.07.2019

Майкл Щур звільнився з посади члена правління НСТУ заради свого проекту

2 хв читати
Майкл Щур звільнився з посади члена правління НСТУ заради свого проекту

Член правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України", відповідальний за інформаційне мовлення і цифрові платформи, Роман Вінтонів звільняється із Суспільного заради власного проекту.

Як повідомляє у вівторок прес-служба НСТУ, Вінтонів попросив звільнити себе за угодою сторін.

"Я радий, що зміг взяти участь в створенні Суспільного в Україні. Медіа, що не підконтрольне бізнесу або владі, а підконтрольне всьому суспільству - це те, що допоможе збалансувати інформаційний простір. Однак для мене настав той етап, коли доводиться обирати: або Суспільне, або свій проект. Я обрав свій проект. Але я залишаюся адептом Суспільного назавжди", - сказав Вінтонів.

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія подякував Вінтоніву за спільну роботу і відзначив внесок члена правління у роботу мовника.

"Переконаний, звільнення з посади члена правління не стане кінцем нашої співпраці, адже його люблять глядачі Суспільного, а попереду ще багато проектів, де творчий підхід і професійна креативність знадобляться", - сказав Аласанія.

Відповідно до закону "Про суспільне телебачення і радіомовлення в Україні" членів правління ПАТ "НСТУ" обирає наглядова рада за пропозицією голови правління.

Романа Вінтоніва було обрано за пропозицією Зураба Аласанії 15 травня 2017 року і відтоді він обіймав посаду члена правління. Він відомий як Майкл Щур із "Телебачення Торонто" і є творцем кількох політико-гумористичних передач, зокрема шоу "#@)₴?$0 з Майклом Щуром".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА