14:54 23.07.2019

Глава Нацполіції доповідає Зеленському інформацію з обмеженим доступом щодо розслідування вбивства журналіста Шеремета

1 хв читати
Глава Нацполіції доповідає Зеленському інформацію з обмеженим доступом щодо розслідування вбивства журналіста Шеремета

Голова Національної поліції України Сергій Князєв доповідає президенту України Володимиру Зеленському інформацію з обмеженим доступом про напрацювання правоохоронців у розслідуванні справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", під час зустрічі Зеленського з представниками правоохоронних органів у Києві Князєв розповів главі держави про обсяг слідчих дій, проведених у рамках розслідування справи.

Зокрема, він нагадав про мотиви скоєння злочину, які відпрацьовує слідство, повідомив, що правоохоронці перевіряли можливий зв'язок цього злочину з низкою інших резонансних злочинів, скоєних у Києві в той період - вбивства, підривання автомобілів, вибухи, внаслідок яких загинули високопоставлені співробітники силових структур.

"Національна поліція має кілька перспективних напрямів роботи щодо розкриття вбивства Павла Шеремета", - сказав глава Нацполіції, звертаючись до президента, і запропонував доповісти йому інформацію з обмеженим доступом без присутності преси. Він пояснив, що отримав на це відповідний дозвіл від слідчого.

Після цього Зеленський оголосив про перерву в зустрічі з правоохоронцями та вийшов спілкуватися з главою Нацполіції.

Уранці 20 липня 2016 року в центрі Києва було підірвано машину керівника інтернет-видання "Українська правда" Олени Притули, в якій перебував Шеремет. Журналіст загинув на місці незабаром після вибуху. Слідчі заявили, що вважають пріоритетною версією вбивства журналістську діяльність Шеремета в Україні та інших країнах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА