07:57 24.07.2019

Директор харківського підприємства підозрюється в розтраті на 1,4 млн грн

1 хв читати
Директор харківського підприємства підозрюється в розтраті на 1,4 млн грн

Харківська місцева прокуратура №2 повідомила про підозру в розтраті бюджетних коштів (ч. 3,4 ст. 191 КК України) директору одного з комунальних підприємств обласного центру.

"Комунальник безпідставно і незаконно, без узгодження з профільним департаментом міськради, укладав з приватним товариством договори субпідряду на проведення ремонтів, які повинні були виконувати його підлеглі. Таким чином, протягом 2017-2018 років між КП та ТОВ було укладено 16 договорів щодо проведення ремонтних робіт, а на рахунки товариства незаконно перераховано 1,4 млн грн бюджетних коштів", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Співвласнику ТОВ також повідомлено про підозру в співорганізації бюджетних розтрат (ч. 3 ст. 27 ч. 3, 4 ст. 191 КК України). Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу фігурантам провадження.

Крім того, слідство встановлює всіх причетних до скоєння злочину, а також перевіряється можлива причетність директора комунального підприємства до скоєння аналогічних кримінальних правопорушень.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА