09:53 24.07.2019

В Обухові голоси виборців рахували в кафе

1 хв читати
В Обухові голоси виборців рахували в кафе

Слідчі Обухівського відділу поліції (Київська область) відкрили кримінальне провадження за фактом фальсифікації виборчих документів у місті.

Як повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області в середу, повідомлення про правопорушення надійшло правоохоронцям від представника Громадянської мережі "ОПОРА", після чого на місце прибула слідчо-оперативна група.

"Встановлено, що близько 18-ї години голова однієї з дільничних виборчих комісій разом із секретарем складали протоколи дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів виборців по багатомандатному виборчому округу не на засіданні виборчої комісії, як це передбачено чинним законодавством, а в приміщенні кафе будинку культури міста Обухова. Поліція на місці задокументувала протиправну діяльність співробітників виборчої комісії та вилучила у них як речові докази протоколи підрахунку голосів", - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 158 Кримінального кодексу (надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або фальсифікація виборчих документів, документів референдуму, підсумків голосування або відомостей Державного реєстру виборців), триває слідство. Стаття передбачає ув’язнення від п’яти до семи років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю терміном від одного до трьох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА