21:17 24.07.2019

Топ-менеджер "Інтерпайпу" переміг на виборах до ВР за мажоритаркою в Дніпрі, балотуючись від "Слуги народу"

2 хв читати

Директор із корпоративних відносин міжнародної вертикально інтегрованої трубно-колісної компанії (ТКК) "Інтерпайп" Дмитро Кисилевський із великим відривом переміг на виборах до Верховної Ради за мажоритарним округом №24 у Дніпрі, балотуючись від партії "Слуга народу".

Згідно з даними на сайті ЦВК після опрацювання 100% електронних протоколів, Кисилевський, який балотувався від партії "Слуга народу", здобув 59,36% голосів (41614 осіб). Його найближчий суперник - кандидат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Олег Семенко набрав 12,25% голосів (8594 осіб).

"Перемагаю на виборах до ВР у 24-му окрузі в Дніпрі. Новий етап у житті не за горами. Спасибі всім, хто підтримував і вболівав. Уже не кандидат, але ще й не депутат. Місяць на підготовку - й уперед. За депутатською діяльністю можна буде стежити на сторінці Кисилевський Дмитро", - написав Кисилевський на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

Він також звернувся до своїх конкурентів на мажоритарному окрузі, які, за його словами, не завжди коректно боролися за симпатії людей: "За вами також є виборці. Я буду народним депутатом, який представляє у Верховній Раді, зокрема, і їхні інтереси. Ви, як і я, під час виборчої кампанії зустрічалися з жителями Індустріального й Самарського районів Дніпра, вислуховували їхні вимоги та ідеї. Це гідно поваги. У зв'язку з цим пропоную передати мені напрацювання, народжені на зустрічах із людьми. Якщо ці проекти не суперечитимуть ідеології партії "Слуга народу" та моїм переконанням, візьмуся за їх реалізацію в парламенті. Люди очікують змін на краще".

Кисилевського було призначено начальником управління корпоративних відносин "Інтерпайпу" в березні 2011 року, до цього він працював акаунт-директором PR-агентства Noblet Media CIS. Також є членом наглядової ради ПрАТ "Інтерпайп Новомосковський трубний завод" ("Інтерпайп НМТЗ", Дніпропетровська обл.), що входить в ТКК "Інтерпайп".

"Інтерпайп" входить до десятка найбільших у світі виробників безшовних труб, є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс у світі.

У структурі компанії - п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його родини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА