21:29 24.07.2019

Кілька британських міністрів оголосили про відставки

1 хв читати
Кілька британських міністрів оголосили про відставки

Міністр закордонних справ Великої Британії Джеремі Гант заявив про відставку після того, як Борис Джонсон був призначений прем'єр-міністром Великої Британії в середу.

"Для мене було б честю продовжити роботу в Міністерстві закордонних справ, але я розумію, що новий прем'єр-міністр повинен набрати свою команду. Борис Джонсон люб'язно запропонував мені іншу роль (в уряді - ІФ), але після дев'яти років (служби - ІФ) в кабінеті міністрів пора повернутися в тіньовий кабінет, звідки прем'єр-міністр отримає мою повну підтримку", - повідомив Гант в своєму Twitter.

Міністр торгівлі Ліам Фокс і міністр економіки Грег Кларк також підтвердили про залишення посади.

Джонсон "збирається призначити нову команду на строк свого перебування при владі, і я бажаю йому і їм (новим членам команди - ІФ) всього найкращого в майбутній життєво важливій роботі", - написав Кларк у своєму Twitter.

Також про відставку заявила міністр оборони Великої Британії Пенні Мордонт, глава канцелярії Терези Мей Девід Лідінгтон, міністр з міжнародного розвитку Рорі Стюарт і міністр фінансів Філіп Хамонд. Новим міністром фінансів призначено колишнього міністра внутрішніх справ Саджида Джавіда.

Раніше в липні міністр юстиції Девід Гок оголосив про намір подати у відставку.

Повідомлялося, що у відставку пішла противник "жорсткого" Brexit міністр з цифрових питань Марго Джеймс.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА