15:47 25.07.2019

Поліція встановила автора відеоролика, в якому фура нібито збиває тодішнього кандидата в президенти Зеленського

1 хв читати
Поліція встановила автора відеоролика, в якому фура нібито збиває тодішнього кандидата в президенти Зеленського

Національна поліція України зібрала інформацію про ймовірного автора відеоролика, який було оприлюднено в період президентської виборчої кампанії навесні поточного року і в якому тодішнього кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського нібито збиває вантажний автомобіль.

"Пам’ятаєте провокаційне відео з вантажівкою, яке розмістив у себе на телеграм-каналі екс-президент Порошенко?... За цей час старший слідчий з особливо важливих справ Головного управління Нацполіції вже зібрав всю інформацію щодо обвинувачень та передбачуваного автора "шедеврального" відео. Доля автора буде несолодкою - обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк", - повідомили в "Команді Зеленського" на сторінці у Facebook у четвер.

У повідомленні наголошується, що кримінальне провадження відкрито за статтею "Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча".

У "Команді Зеленського" наголосили, що Нацполіція працює максимально ефективно і винних буде покарано найближчим часом.

Як повідомлялося, Головне слідче управління Національної поліції України відкрило кримінальне провадження за фактом розповсюдження відеоролика, за сюжетом якого кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського нібито збиває фура.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА