08:32 26.07.2019

У справах Майдану повідомлено про підозру двом екс-співробітникам суду в Києві

1 хв читати

У справах про події Революції гідності у 2013-2014 роках повідомлено про підозру колишньому керівнику апарату київського районного суду та його заступнику, повідомили у відділі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

"На підставі зібраних доказів 22 і 25 липня 2019 року у передбачений законом спосіб повідомлено про підозру колишньому керівнику апарату суду та його заступнику одного з районних судів міста Києва у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 376-1 КК України, за фактом незаконного втручання в роботу автоматизованої системи документообігу суду (внесення неправдивих відомостей до цієї системи) при розподілі справ між суддями щодо застосування до учасників протестних акцій та інших громадян заходів у січні-лютому 2014 року", - йдеться в повідомленні на сайті Генпрокуратури в четвер.

В інформації також зазначено, що триває досудове розслідування у низці кримінальних проваджень за фактами протидії протестним акціям шляхом протиправного переслідування співробітниками правоохоронних органів і суду учасників мітингів і зборів у м. Києві в грудні 2013-го - лютому 2014 року.

Збирають і перевіряють на предмет достатності для притягнення до кримінальної відповідальності докази стосовно співучасників цього та інших злочинів, вчинених у період подій Революції гідності у 2013-2014 роках.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА