07:39 27.07.2019

27-28 липня, у зв'язку зі святкуванням Хрещення Київської Руси-України, в центрі Києва обмежать рух транспорту

3 хв читати
27-28 липня, у зв'язку зі святкуванням Хрещення Київської Руси-України, в центрі Києва обмежать рух транспорту

На вихідних, у зв'язку зі святкуванням 1031-річчя хрещення Київської Русі-України, в центрі Києва обмежать рух транспорту, будуть внесені тимчасові зміни до маршруту наземного пасажирського транспорту, повідомляє Київська міськдержадміністрація.

"27 і 28 липня на час проведення загальноміських заходів до 1031-річчя хрещення Київської Русі-України вносяться зміни в роботу наземного громадського транспорту", - сказано в повідомленні.

Зокрема, 27 липня, з початку руху до закінчення заходів на період закриття руху всіх видів транспорту на вул.Трьохсвятительській (від Михайлівської до Європейської пл.), вул.Хрещатик (від вул.Богдана Хмельницького до Європейської пл.), Володимирському узвозі (від Поштової до Європейської пл.), вул. Грушевського (від вул.Цитадельної до Європейської пл.), вул.Івана Мазепи, вул.Лаврській, роботу автобусів маршруту № 114 буде організовано на ділянках: від вул.Милославська до Поштової площі за постійною схемою, далі Боричів узвіз - Поштова площа - вул.Набережно-Хрещатицька - далі постійним маршрутом; від залізничного вокзалу "Центральний" - вул. С. Петлюри - б-р Т. Шевченка - вул.Леонтовича - вул. Б. Хмельницького - вул.Володимирська - Софійська пл.

Роботу автобусного маршруту № 24 буде організовано від залізничного вокзалу "Центральний" до вул. Софіївської.

Роботу автобусного маршруту № 62 буде організовано від Ботанічного саду до б-ру Лесі Українки (до вул.Новогоспітальної).

Роботу автобусів маршруту № 55 буде організовано від Дарницької площі до вул.Старонаводницька за власною трасою, далі - вул. Генерала Алмазова - б-р Лесі Українки - вул.Басейна - вул.Еспланадна - вул. Рогнідинська - ст. м. "Палац Спорту" - вул. Рогнідинська - вул.Шота Руставелі - б-р Лесі Українки - вул. Генерала Алмазова - вул. Старонаводницька, далі за власним маршрутом.

Роботу тролейбусів маршруту № 38 буде організовано від ст. м. "Видубичі" до б-ру Лесі Українки (до вул.Новогоспітальної).

28 липня з початку руху до закінчення заходів на період закриття руху всіх видів транспорту на вул.Володимирській (від вул.В. Житомирської до вул.Ірининської), Володимирському проїзді, вул.Софіївській, вул.Алли Тарасової, вул.Мала Житомирська, Рильському пров., Михайлівському пров., вул.Михайлівській, вул.Костельна, вул.Трьохсвятительській, вул. В. Житомирській (на ділянці від Володимирської до вул.Михайлівська) рух громадського транспорту буде організовано: тролейбуси маршруту № 6 - від Мінського масиву ст. м. "Лук'янівська"; тролейбуси маршруту №№ 16, 18 відповідно від вул.Академіка Туполєва і вул.Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу; автобуси маршруту № 24 від Національного музею історії України у Другій світовій війні до Європейської пл.

Роботу автобусів маршруту № 114 буде організовано на ділянках: від вул.Милославська до Європейської пл .; від Залізничного вокзалу "Центральний" до б-ру Тараса Шевченка за власною схемою, далі вул.Велика Васильківська - ст. м. "Площа Льва Толстого" - вул. Льва Толстого - вул.Володимирська - б-р Тараса Шевченка - в зворотному напрямку за власною схемою.

Також у КМДА нагадали, що 27-28 липня в центрі столиці обмежать рух транспорту.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА