20:11 27.07.2019

США високо оцінили роботу МВС України у забезпеченні прозорих і демократичних виборів

1 хв читати
США високо оцінили роботу МВС України у забезпеченні прозорих і демократичних виборів

Офіційну позицію Сполучених Штатів Америки щодо проведеної Міністерством внутрішніх справ України роботи під час позачергових виборів до Верховної Ради оприлюднив сьогодні, 27 липня, тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, повідомляє Міністерство внутрішніх справ України на своєму сайті.

Вільям Тейлор зазначив, що підрозділи системи МВС укотре, як і під час виборів президента України, продемонстрували свою аполітичність і забезпечили проведення безпечних та прозорих позачергових парламентських виборів, - йдеться в повідомленні.

"Я вкотре віддаю належне Міністерству внутрішніх справ України та всім підрозділам, які йому підпорядковуються, за злагоджену координацію, професійну та ефективну роботу в передвиборний період і в день проведення дострокових парламентських виборів, що відбулися минулої неділі", - зазначив Вільям Тейлор.

Тимчасовий повірений у справах США в Україні наголосив, що підрозділи МВС продемонстрували відповідність високим стандартам, які українці очікують від правоохоронних сил.

"Посилена робота Національної поліції, Нацгвардії, ДСНС, Державної прикордонної та міграційної служб знову дозволила громадянам України вільно та прозоро висловити свої політичні переваги, переважно, без внутрішніх інцидентів і втручання ззовні", - сказав Вільям Тейлор.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

Росіяни обстріляли Львове Херсонської області, пошкоджено школу

Велика Британія передала Міноборони України обладнання для роботи з реєстром "Оберіг"

Росіяни за добу завдали 6 ракетних і 63 авіаційних ударів по території України

Українська авіація завдала дев’ять ударів по районах зосередження противника

На лінії фронту зафіксовано 71 бойове зіткнення

Шольц: Сподіваємося, що ще шість систем "Patriot" буде знайдено для України від НАТО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА