20:21 27.07.2019

У Києві розпочався фінальний етап спортивних тестувань на Іграх нескорених 2019

1 хв читати
У Києві розпочався фінальний етап спортивних тестувань на Іграх нескорених 2019

У Києві розпочався фінальний етап спортивних тестувань у рамках відбору збірної України на "Ігри нескорених", які відбудуться наступного року в Гаазі (Нідерланди), цього року в змаганнях візьмуть участь 170 українських ветеранів та військовослужбовців, повідомляє прес-служба партії "Європейська солідарність".

Виступаючи перед учасниками, віце-прем'єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції, Іванна Климпуш-Цинцадзе зазначила: "Ви є частиною великої команди України - і на полі бою, і в спортивних змаганнях", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті партії "Європейська солідарність" в суботу ввечері.

"Удачі всім, хто бере участь. Ви вже переможці" - написала на своїй офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук міністр у справах ветеранів Ірина Фріз.

Фінальна частина відбору відбудеться 8 вересня в Києві - тоді і буде визначено склад збірної України.

"Ігри нескорених" (Invictus Games) - це міжнародний спортивно-реабілітаційний захід, започаткований герцогом Сассекським принцом Гаррі в 2014 році для бійців, які отримали травми і поранення, виконуючи свої службові обов'язки. Україна двічі брала участь в "Іграх нескорених" - в Торонто (Канада) в 2017 році і Сіднеї (Австралія) в 2018 році.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА