07:25 28.07.2019

Підліток отримав осколкові поранення, граючись з боєприпасами

1 хв читати
Підліток отримав осколкові поранення, граючись з боєприпасами

Підліток отримав осколкові поранення верхніх і нижніх кінцівок, граючись залишками патрона, які взяв у хрещеного вдома, повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зараз потерпілий знаходиться в лікарні, його життю і здоров'ю нічого не загрожує.

"Попередньо встановлено, що іржавий предмет, зовні схожий на патрон від великокаліберної стрілецької зброї, чоловік разом з хрещеником знайшли серед купи різного мотлоху в господарському приміщенні. Хлопчик попросив хресного подарувати йому знахідку, так як хотів зробити з неї амулет. Втім людина не дозволила дитині самостійно робити якісь маніпуляції зі знахідкою, яка могла бути небезпечною, зате пообіцяв, що сам зробить прикрасу наступного дня,"- йдеться в повідомленні, на офіційному сайті Нацполіції в суботу ввечері.

Того ж дня він перепиляв патрон ножівкою, висипав з нього порох і спалив його. Залишки, з яких повинен був робити подарунок, залишив чекати до наступного дня. Втім, збираючись додому, хлопець без дозволу забрав їх з собою і вже вдома в господарському приміщенні взявся підручними засобами робити в них отвір для амулета. В цей час стався вибух, в результаті якого підліток отримав тілесні ушкодження.

Дитину негайно доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Наразі правоохоронці встановлюють повні обставини події і вирішують питання щодо її кваліфікації.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА