07:30 28.07.2019

У Житомирській області знайдено мертвим фігуранта справи про вибори

1 хв читати
У Житомирській області знайдено мертвим фігуранта справи про вибори

У Житомирській області знайдено тіло чоловіка, жителя Коростеня, учасника кримінального провадження про порушення на виборах, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"26 липня близько 12.30 до Малинського відділу поліції Житомирської області надійшло повідомлення від місцевих жителів про виявлення в лісі тіла чоловіка, присипаного землею ... На місці виявлення тіла 23-річного чоловіка на Житомирщині працює посилена СОГ Нацполіції під головуванням В'ячеслава Аброськіна", - йдеться в повідомленні , на офіційному сайті Нацполіції в суботу ввечері.

Було встановлено особу загиблого. Ним виявився 23-річний житель Коростеня, який в кінці червня 2019 був оголошений в розшук як безвісти зниклий.

"Зараз в рамках досудового розслідування перевіряється низка версій щодо його вбивства, зокрема, озвучені в засобах масової інформації про його причетність до виборчих баталій. Він був фігурантом одного з кримінальних проваджень, що стосувалося порушень виборчого законодавства. А також перевіряється версія про причетність до кримінальних розборок", - наголошується в повідомленні.

Справа знаходиться на особистому контролі міністра внутрішніх справ і голови Національної поліції України.

Тривають заходи з встановлення причетних до злочину осіб.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА