13:29 29.07.2019

Глава митної служби Нефьодов став одним із лекторів "Слуги народу"

2 хв читати
Глава митної служби Нефьодов став одним із лекторів "Слуги народу"

Глава митної служби Максим Нефьодов є одним зі спікерів тижневих курсів для майбутніх народних депутатів від партії "Слуга народу", організованих Київською школою економіки (КШЕ) в Трускавці.

"На жаль, мені ніхто не проводив курсів молодого бійця, коли я прийшов у 2015-му... Тому ділюся тими уроками, які особисто я отримав за п'ять років", - написав Нефьодов у соцмережі Facebook у понеділок.

Серед тез він зазначив: "Більше фокусу. Краще щось зробити на 90%, ніж усе на 10%. Більше роботи зі стейкхолдерами, а не антагонізму та конкуренції. Більше довіри, а не "всі домовляються з усіма".

Як повідомлялося з посиланням на КШЕ, депутати від "Слуги народу" з 29 липня по 4 серпня проходять інтенсивні навчальні курси в Трускавці. Депутатів навчатимуть 22 інструктори та 12 модераторів. Планується, що вони працюватимуть за конкретними законодавчими проектами "слуг народу".

Лекції новообрані народні депутати слухатимуть з 8:30 до 21:30. Крім професорів КШЕ курс читатимуть також інші визнані на ринку праці фахівці. В комплексі з лекційними заняттями студенти працюватимуть у групах для закріплення отриманих знань.

За результатами позачергових виборів до Верховної Ради партія "Слуга народу" отримує в парламенті за партійними списками 124 місця, ще 130 депутатів цієї політичної сили перемогли на одномандатних округах. Отже, партія "Слуга народу" забезпечила собі більшість у Верховній Раді - 254 мандати. Всі майбутні нардепи від партії раніше не були парламентаріями.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА