07:11 30.07.2019

У Миколаєві поліцейські виявили і вилучили з дитячого майданчика корпус гранати РГД-5

2 хв читати
У Миколаєві поліцейські виявили і вилучили з дитячого майданчика корпус гранати РГД-5

Миколаївські правоохоронці виявили та вилучили з дитячого майданчика для подальшого знищення корпус гранати РГД-5, захований там місцевим жителем, повідомив відділ комунікації Національної поліції області.

"Близько 20:20 до Інгульського відділу поліції від чоловіка надійшло повідомлення, що на дитячому майданчику на вул. Космонавтів в Інгульському районі Миколаєва він виявив предмет, схожий на гранату. Він подбав, щоб діти покинули майданчик до приїзду поліції", - інформують в поліції.

Правоохоронці негайно прибули на місце події і огородили небезпечне місце.

За висновком фахівців, знахідка - це корпус гранати РГД-5.

"При обстеженні території до правоохоронців підійшла 53-річна жінка, яка повідомила, що у неї в сумці знаходиться підпал до цього вибухонебезпечного пристрою, а сам корпус від гранати приніс її 32-річний син. За словами жінки, коли вона побачила, що він приніс гранату додому, то одразу відібрала підпал і наказала позбутися небезпечної знахідки. Проте, коли людина намагалася позбутися гранати, то була помічена перехожими", - розповіли поліцейські.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини події та опитують всіх його учасників. Зокрема, як небезпечний пристрій потрапив до рук людини.

Вирішується питання про внесення вказаної події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 263 КК України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років.

Триває слідство.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА