11:31 30.07.2019

Суд обрав запобіжні заходи учасникам групи вимагачів із Білої Церкви

1 хв читати
Суд обрав запобіжні заходи учасникам групи вимагачів із Білої Церкви

Святошинський районний суд м. Києва обрав запобіжні заходи учасникам злочинної організації, які вимагали грошові кошти у підприємців міста Біла Церква Київської області.

Як повідомляється на сайті прокуратури Київської області, суд розглянув відповідне клопотання прокуратури стосовно підозрюваних у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 та ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України (створення і участь у злочинній організації, яка займалася вимаганням).

"Судові засідання тривали майже до 5-ї ранку. На підтримку підозрюваних у кримінальному провадженні прийшло понад 50 осіб, які намагалися чинити тиск на суддів та прокурорів. Проте, незважаючи на всі перешкоди та затягування з боку захисту, суд обрав запобіжні заходи учасникам злочинної організації, яких затримано 27 липня. Двом зловмисникам обрано запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту. Іншим фігурантам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура області не згодна з рішенням суду стосовно взятих під домашній арешт і подаватиме апеляційні скарги.

Співробітнику поліції, який був пособником у вимаганні грошових коштів у потерпілих, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА