19:53 31.07.2019

Бойовики в середу обстрілювали позиції ЗС України з мінометів, гранатометів і СПГ

1 хв читати
Бойовики в середу обстрілювали позиції ЗС України з мінометів, гранатометів і СПГ

З початку доби середи, 31 липня, Збройні сили України дотримуються стійкого режиму припинення вогню на Донбасі, тоді як бойовики 5 разів порушили заборону на використання будь-якої зброї, повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації і її найманці обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї - міномета калібру 82 мм. Також, противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем і стрілецької зброї ... Втрат з української сторони не зафіксовано", - йдеться в інформації, оприлюдненій в середу ввечері на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Фейсбук.

Усі п'ять обстрілів українських позицій бойовики здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поблизу н.п. Піски з напрямку "Вольво-центру" - з підствольного гранатомета; поблизу Водяного з напрямку н.п. Пікузи - зі стрілецької зброї; двічі неподалік Лебединського з напрямку н.п. Саханка - з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї; в районі н.п. Широкиного з напрямку Саханки - з станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА