16:45 01.08.2019

Поліція Дніпра розслідує обставини загибелі чоловіка, який перебував під цілодобовим домашнім арештом

1 хв читати
Поліція Дніпра розслідує обставини загибелі чоловіка, який перебував під цілодобовим домашнім арештом

У Дніпрі на балконі своєї квартири виявлено із смертельним кульовим пораненням голови чоловіка, який за рішенням суду перебував під цілодобовим домашнім арештом.

Як повідомив у четвер відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, 28-річного чоловіка зі слідами крові на обличчі виявила його дружина пізно ввечері 30 липня на балконі четвертого поверху квартири, де мешкала сім'я.

Постраждалого доправили до лікарні, де він помер. Згідно з лікарським свідоцтвом, смерть спричинило кульове проникаюче поранення голови.

Повідомлення про подію надійшло до поліції з лікарні. За фактом смерті чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). У рамках досудового розслідування буде призначено і проведено низку відповідних експертиз.

У поліції зазначили, що стосовно постраждалого 10 червня було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). 12 червня Бабушкінський районний суд м. Дніпра обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб (до 9 серпня) за місцем його проживання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА