20:36 01.08.2019

Гарвард майже в 2,5 рази обійшов Стенфорд за кількістю надбагатих випускників

1 хв читати
Гарвард майже в 2,5 рази обійшов Стенфорд за кількістю надбагатих випускників

Гарвардський університет очолив список вузів з найбільшою кількістю надбагатих випускників (ultra-high-net-worth alumni), статки яких перевищують $ 30 млн. Він з великим відривом обійшов інші вищі навчальні заклади в рейтингу, складеному міжнародною дослідницькою організацією Wealth- X.

За оцінками організації, кількість випускників Гарварду, які вважаються надзаможними, перевищує 13 650 осіб, а їхні загальні статки становлять $ 4,769 трлн. На другому рядку рейтингу Wealth-X розташовується Стенфордський університет (5 580 осіб - $ 2,899 трлн), на третьому - Університет Пенсильванії (5 575 осіб - $ 1,780 трлн).

Ці три університети займають перші місця як у рейтингу США, так і в світовому, при цьому до останнього увійшли лише три вищі навчальні заклади за межами Сполучених Штатів: британські Кембриджський і Оксфордський університети і французька бізнес-школа INSEAD.

У кожному з 20 університетів у світовому рейтингу є як мінімум дві тисячі випускників, які потрапляють до категорії надзаможних, при цьому в першій п'ятірці ВНЗ їхня кількість перевищує три тисячі людей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА