21:44 01.08.2019

У Києві чоловік, у квартирі якого при обшуку знайшли наркотики, вибіг на балкон і вистрибнув з 10 поверху

1 хв читати
У Києві чоловік, у квартирі якого при обшуку знайшли наркотики, вибіг на балкон і вистрибнув з 10 поверху

У Києві чоловік під час слідчих дій у його квартирі - обшуку, в ході якого були знайдені речовини, схожі на кокаїн і екстазі, - відштовхнув правоохоронця, вибіг на балкон і вистрибнув з 10 поверху, померши від отриманих при падінні травм, повідомляє Відділ комунікації поліції столиці.

"Санкціоновані судом слідчі дії в квартирі киянина проводилися в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. В квартирі виявили речовини, схожі на кокаїн і екстазі. Все це відправлять на експертизу. Під час слідчих дій чоловік, у якого проводили обшук, відштовхнув оперативника, вибіг на балкон - і вистрибнув з 10 поверху. Від отриманих травм він помер", - повідомляється на сторінці столичного главку поліції в соцмережі Фейсбук у четвер увечері.

На місці працюють співробітники департаменту Внутрішньої безпеки Нацполіції, прокуратури та слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції. Про подію також повідомлено представникам Державного бюро розслідувань.

"Буде проведено службову перевірку дій поліцейських, залучених для проведення обшуку", - додали у Відділі комунікації поліції Києва.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА