07:07 02.08.2019

У ДТП на Вінниччині постраждали п'ятеро дітей

1 хв читати
У ДТП на Вінниччині постраждали п'ятеро дітей

У Немирівському районі Вінницької області поблизу с.Кудлаї в результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю двох легкових автомобілів постраждали шестеро осіб, з них п'ятеро дітей, повідомив відділ комунікації Національної поліції області.

"Аварія за участю автомобілів РЕНО і ВАЗ-2105 сталася 1 серпня в Немирівському районі близько 12.30 поблизу села Кудлаї. До лікарні доставлено водія ВАЗа і п'ятеро його малолітніх дітей", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що автомобіль ВАЗ при повороті зіткнувся з автомобілем Рено, який рухався позаду. Зазначається, що 29-річний водій Рено і два пасажири не постраждали.

"Після огляду лікарів 41-річного чоловіка відпустили додому. Неповнолітні діти 2008, 2012, 2014, 2015 і 2016 року народження з різного ступеня тілесними ушкодженнями госпіталізовані", - зазначили в поліції.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

Арахамія: Кілька тисяч осіб захочуть умовно достроково звільнитися від відбування покарання для проходження військової служби

Шольц підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

З окупованих районів Херсонської області повернуто ще 11 дітей - обладміністрація

Посольство Італії в Україні відновило видачу декларацій відповідності українських документів про освіту

Україна провела ще один раунд переговорів із Португалією про безпекову угоду

Окупанти обстріляли Нікопольський район понад 15 разів за день, пошкоджено 12 будинків, без жертв - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА