15:04 02.08.2019

Авіакомпанію Wizz Air визнано одним із 10 найбезпечніших лоукостів у світі

2 хв читати
Авіакомпанію Wizz Air визнано одним із 10 найбезпечніших лоукостів у світі

Угорську бюджетну авіакомпанію Wizz Air визнано одним із десяти найбезпечніших лоукостів 2019 року в світі, повідомила прес-служба компанії у п'ятницю з посиланням на оцінку агентства AirlineRatings.com.

Як наголошується, в основі оцінки AirlineRatings.com був комплексний аналіз чинників, зокрема: результати аудиту, проведеного керівними й галузевими органами авіації; оцінка державних органів; реєстраційні дані аварій і серйозних інцидентів; прибуток; ініціативи з питань безпеки; вік авіапарку.

"Безпека завжди була й залишається безумовним пріоритетом Wizz Air, і ми пишаємося бути однією з десяти найбезпечніших авіакомпаній світу. Цей рейтинг іще раз підтверджує: ми на правильному шляху, і 7-зіркова оцінка безпеки від AirlineRatings.com, яку Wizz Air отримала минулого року, цілком заслужена. Крім цього, ми залишаємося відданими нашим пасажирам і пропонуємо доступні можливості для подорожей у всій мережі Wizz Air більше ніж за 650 маршрутами та 147 напрямками в 44 країнах", - цитує прес-служба виконавчого віце-президента й головного операційного директора Wizz Air Дідерика Пена.

У компанії зазначають, що на сьогодні її авіапарк складається зі 115 літаків Airbus A320, A321ceo і Airbus A321neo із середнім віком 4,7 року.

Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, пропонує рейси за понад 650 маршрутами із 25 баз.

Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тикером WIZZ і внесені в індекс FTSE 250 і FTSE All-Share Indices. Авіакомпанія пройшла аудит на відповідність сучасним вимогам експлуатаційної безпеки (Air Transport Association (IATA)) і глобального критерію безпеки авіакомпаній Міжнародної асоціації авіаційного транспорту (Operational Safety Audit (IOSA)).

Wizz Air відновила роботу в аеропорту "Львів" у 2017 році, відкривши рейси до Вроцлава й Берліна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Уночі над Дніпропетровською областю було збито десять БПЛА і чотири ракети, є постраждалі

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА