18:23 02.08.2019

Ніякого обвинувачення в скоєнні тяжкого злочину в підозрі судді Вовку немає, питання про запобіжний захід наразі не стоїть - адвокат

1 хв читати
Ніякого обвинувачення в скоєнні тяжкого злочину в підозрі судді Вовку немає, питання про запобіжний захід наразі не стоїть - адвокат

В підозрі, оголошеній голові Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) Павлу Вовку, не йдеться про скоєння тяжкого злочину, питання про запобіжний захід наразі не стоїть, заявив адвокат судді Михайло Ілляшев.

"Ніякого обвинувачення в скоєнні тяжкого злочину немає", - сказав він журналістам у п'ятницю біля будівлі Генпрокуратури.

Адвокат також зазначив, що "на сьогодні немає питання про запобіжний захід", а на запитання, чи буде оскаржено підозру, сказав: "Вивчатимемо це питання".

Ілляшев вважає, що оприлюднені на спільній прес-конференції керівника Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергія Горбатюка та директора НАБУ Артема Ситника відеоматеріали "ніхто не мав наміру використовувати в кримінальному провадженні".

"Зі свого боку загалом можу сказати про плівки: будь-які дані негласних слідчих розшукових дій становлять державну таємницю, і їх розголошення допустиме лише після проходження певної процедури. Якщо цю процедуру не пройдено, то навіть за умови, що якісь плівки є, вони одразу втрачають силу доказу в кримінальному провадженні. Тому те, що їх розголосили (на прес-конференції Ситника та Горбатюка - ІФ), їх ніхто і не мав наміру використовувати в кримінальному провадженні. А це означає, що все це змонтовано: логіка підказує", - пояснив своє бачення адвокат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА