20:20 02.08.2019

Нацгвардійці України та Каліфорнії можуть провести спільні навчання в навчальному центрі на Київщині

2 хв читати
Нацгвардійці України та Каліфорнії можуть провести спільні навчання в навчальному центрі на Київщині

Делегація Національної гвардії Каліфорнії (США) на чолі з генерал-ад’ютантом гвардії штату генерал-майором Девідом Болдвіном відвідала навчальний центр Нацгвардії України в селі Старе Київської області, де ознайомилася з нарощеними за останні роки потужностями центру, вдосконаленням його навчально-матеріальної бази і розвитком інфраструктури в цілому.

"Щоразу, коли я приїжджаю до вас, - я бачу значні зрушення та розвиток. Ваш особовий склад має високу мотивацію та професійний рівень. Що стосується планів на майбутнє, то ми розглядатимемо можливість залучення наших підрозділів до спільних навчань на базі цього центру", - наводить прес-служба Нацгвардії України слова Болдвіна під час зустрічі з командувачем української гвардії генерал-лейтенантом Миколою Баланом у п'ятницю.

У свою чергу, розповідаючи про результати співпраці з американською стороною, Балан зазначив, що в процесі створення навчального центру та роботи над новою штатною структурою НГУ було використано американський досвід.

"На сьогодні зроблено чимало, але враховуючи призначення центру і перспективні завдання, важливо розвивати інфраструктуру та вдосконалювати навчально-технічну базу. Сьогодні у гвардії вже впроваджено систему індивідуальної підготовки особового складу та інструкторів. З початку 2019 року на базі навчального центру "Старе" ми розпочали колективну підготовку у складі підрозділів під керівництвом інструкторів Нацгвардії. У серпні цього року інструктори операції UNIFIER розпочали підготовку одного з підрозділів Нацгвардії до (міжнародних навчань - ІФ) Rapid trident-2019", - зазначив командувач НГУ.

За словами Балана, на базі Міжнародного міжвідомчого центру в Київській області є можливість проведення найближчим часом спільних міжнародних навчань для військовослужбовців обох гвардій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА